+31 (0) 852732320 sales@easyreservationpro.com

Het meest complete pakket reserveringssoftware voor horeca, sport en leisure.

Reserveren & plannen

Het pakket maakt het aannemen van reserveringen en boekingen kinderspel voor elke gebruiker op elk niveau. De software verzorgt geheel automatisch uw planning.

Overzicht & Rapportages

Met EasyReservationPro heeft u inzicht én overzicht en is elk denkbaar rapport eenvoudig te produceren met enkele handelingen. Dit alles in een overzichtelijke lay-out

Kantoor & Administratie

Volledige integratie met Microsoft Office verzorgt eenvoudig bevestigingen, emails en facturering. EasyReservationPro koppelt desgewenst met kassa- en boekhoudsoftware

(After sales) & Promoties

 Creëer meer omzet door klantvriendelijke marketing en doeltreffende bedrijfsvoering. Een uitgebreide tool bewaakt uw sales-traject en toont de productiviteit van uw team.

Online & Mobiel

 Onze online module biedt u een makkelijke manier om uw klanten via uw website te kunnen laten boeken en betalen. Ook vanaf smartphones en diverse kassa-en scoringssystemen!

Lage kosten & Geen Investering

EasyReservationPro kunt u al gebruiken al vanaf €50,00 per maand en werkt op elk besturingssysteem! 

Bewaken & Waarschuwen

Alle trajecten en processen worden geheel automatisch bewaakt, u wordt gewaarschuwd wanneer u actie moet ondernemen, op uw scherm, op papier of per email!

Management tools & CRM

Beheer uw klantgegevens in de ruimste zin van het woord en volg klanthistorie met een druk op de knop. Belangrijk voor een efficiënte bedrijfsvoering en het contact met uw klanten!

Maatwerk & Configuratie

EasyReservationPro werkt in elke willekeurige configuratie, lokaal en web based. Elke database is maatwerk en ú bent de baas over de software, de software niet over u!

Logboek & Gebruikersaccount

Uitgebreide logging van handelingen (wie, wat en wanneer) en toewijzing van rechten op gebruikersniveau. Veiligheid staat boven alles, volledige controle op de bediening en handelingen. 

Support & Training

Al na een half uurtje kan iedereen met het pakket werken. Onze gratis helpdesk is altijd standby om eventuele vragen te beantwoorden of oplossingen te bieden en beter nog, 24/7 te bereiken!