Tel: +31 (0) 85 273 23 20 | sales@easyreservationpro.com

EasyReservationPro ontzorgt van reserveren tot betalen

Het is een drukke bowlingavond. Een volle bezetting op alle banen en inmiddels heeft er zich een enorme rij gevormd voor uw balie. Medewerkers worden gestresst, gasten worden ongeduldig en kunnen niet wachten om een gezellig avondje te gaan bowlen.

Voor veel bowlingexploitanten is dit een herkenbare situatie, waarbij lange wachtrijen soms tot irritatie kunnen leiden bij de gasten.

Met onze check-in module zijn lange wachtrijen verleden tijd en vermindert u de druk op uw personeelsleden. Uw gasten reserveren bij u en krijgen een QR-code toe gemaild. Hiermee kunnen uw gasten snel en eenvoudig bij u op locatie aanmelden via onze hypermoderne check-in zuil.

EasyReservationPro ontzorgt compleet van reserveren tot afrekenen en onderscheidt zich hierin ten opzichte van de concurrentie.

Uw gasten kunnen online of telefonisch een reservering aanmaken en krijgen vervolgens een bevestigingsemail met een QR-code toegestuurd.

Als u gebruik maakt van de “Reminder & Follow-up” service, kunt u een paar dagen van te voren een herinneringsmail laten uitsturen. Dit voorkomt no-shows wanneer uw gasten niet vooruit betalen.

Via onze check-In module bij u op locatie, kunnen uw gasten zich aanmelden door de QR-code te scannen. Ze krijgen dan automatisch een baan toegewezen. Via de Steltronic-koppeling kunnen uw gasten zelfs op de check-in module hun spelersnamen en of baanverdeling invoeren of aanpassen.

Het is zelfs mogelijk uw reserveringen te koppelen aan diverse kassa- en betaalsystemen. Zo worden de bestellingen van uw gasten direct aan de reservering toegevoegd en dit vereenvoudigt weer het afrekenen.

Dit vermindert de druk bij uw baliemedewerkers en stelt u ze in staat zich met andere belangrijke taken bezig te houden. Zo voorkomt u lange wachtrijen, iets wat vooral in deze Coronatijden cruciaal is. Het voordeel voor uw gasten is dat ze geen wachttijd hebben en direct gezellig kunnen gaan bowlen.

Via onze Follow-up Service kunt u uw gasten naderhand een bedank-email sturen. Hieraan kunt u eventueel een leuke kortingsactie koppelen om uw gasten te stimuleren snel weer een reservering te plaatsen. Dit is in de online module in te stellen. En dat is natuurlijk weer goed voor uw omzet!

 

Stay healthy and stay safe!