Tel: +31 (0) 85 273 23 20 | sales@easyreservationpro.com

Nieuw: Easy Reservation Pro 4.0 (ERP) reserveringssoftware

Na maanden van ontwikkelen, uitwisselen van ideeën en testen presenteren wij u met trots versie 4.0 van EasyReservationPro. Een programmanaam die we voortaan aan zullen duiden als: ERP.

Aan de nieuwste versie van ERP is veel veranderd… De ‘look and feel’ is veel meer 2020, het programma is nu 64-bits geprogrammeerd en dus veel sneller, en er zijn ook een heleboel nieuwe features!

We zetten niet alle noviteiten in één nieuwsbericht, maar brengen telkens een of meerdere items onder uw aandacht via onze nieuwsbrief waar u zich voor kunt inschrijven via deze website. U kunt dan de berichten opslaan en op een later tijdstip nog eens rustig nalezen.

Alvast een tipje…

  • Er loopt voortaan een handig tijdbalkje mee zodat u weet hoe laat het is!
  • De nieuwe versie is 64-bits. Het voordeel van de 64-bits configuratie is dat het veel sneller werkt.
  • Nieuwe mailserver: het is nu kinderlijk eenvoudig om voortaan mooi opgemaakte HTML-emails te verzenden in uw eigen huisstijl.
  • Postcodefunctie V4: een compleet nieuwe versie van de postcodedatabase zorgt ervoor dat u een volledig overzicht heeft over alle postcodes, maar zeker ook over de nieuwste postcodes!
  • SSL integratie: Versie V4 maakt vanzelfsprekend ook gebruik van de laatste SSL-techniek..

En niet te vergeten de browser versie:

Browserversie / follow up-reminder service / bedankpagina / 9-blocks online / vouchermodule / opschonen van uw database tot maar liefst 20% / workshops / Steltronic koppeling, auto-incheck en naaminvoer bij het maken van een reservering / samenwerking met Briq-bookings / de eindeloze mogelijkheden van Datalyse (everything you wanted to know about your database but were afraid to ask!) / Groepsreserveringen / waardebonnen en vouchers / en nog veel meer.

Wilt u een demo ontvangen van dit meest complete reserveringspakket?
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!