Tel: +31 (0) 85 273 23 20 | sales@easyreservationpro.com

Ook u kunt tijdens Corona nog omzet genereren met EasyReservationPro!

Corona heeft een flinke impact gehad op het afgelopen jaar en zeurt nog een tijdje door!
Regels worden steeds strakker en strenger. Dit betekent voor veel ondernemers dat het bijna onmogelijk wordt om nog omzet te genereren. EasyReservationPro maakt het u daarom zo makkelijk mogelijk om zelfs tijdens sluiting omzet te genereren, gewoon omdat ons reserveringspakket heel erg flexibel is in gebruik.

Vouchermodule
Nu de feestdagen voor de deur staan en alle niet essentiële bedrijven gesloten zijn, verschuiven aankopen zich steeds meer naar digitaal. EasyReservationPro faciliteert dit ook met de “vouchermodule”. Deze module is een uitbreiding waarmee u vouchers online kunt aanbiedingen zoals:
• Cadeaukaarten
• Abonnementen
• Rittenkaarten
• Kortingen

Zo is het mogelijk dat uw gasten online een cadeaukaart kunnen aanschaffen en geven aan vrienden of familie. Deze cadeaukaart kan dan op een later tijdstip bij u (online) worden ingewisseld.

Het is ook mogelijk om abonnementen of rittenkaarten aan te bieden. U kunt zelfs complete arrangementen aanbieden, bijvoorbeeld een arrangement steengrill in combinatie met een uur bowlen of glowgolf. Uw gasten kunnen een arrangement, abonnement of rittenkaart nu al aanschaffen en cadeau doen, en/of het zelf op een later tijdstip gebruiken.

Als u gebruik maakt van de vouchermodule is het aanbieden van vouchers simpel. Wanneer u een webblock aanmaakt kunt u in de instellingen het type voucher aangeven.

U kunt deze vouchermodule ook inzetten om kortingen aan te bieden. De kortingen zijn geheel naar wens aan te passen in percentages of een bedrag. Zelfs de tijdsduur hoelang de korting geldig is, welke periode de korting niet geldig of juist wel geldig is, alles is mogelijk! Denk hierbij aan een korting die u kunt versturen in uw nieuwsbrief die alleen in de vakantieperiode geldig is. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zo is er zelfs een “frequent customer” optie aanwezig. Met deze functie krijgen uw gasten automatisch een door u vooraf ingestelde korting als ze binnen een bepaalde tijd weer een reservering plaatsen. Deze “frequent customer” stimuleert uw gasten enorm om op korte termijn uw bedrijf te bezoeken.

EasyReservationPro denkt met u mee!
Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een optimale gebruikservaring hebben met ons pakket.

In deze tijd waarin veel bedrijven gedeeltelijk gesloten of zelfs geheel gesloten moeten worden, hebben we met behulp van onze klanten het pakket iets aangepast. EasyReservationPro is nu breder in te zetten dan alleen voor locatie-reserveringen.

Het is nu mogelijk om via EasyReservationPro Take-Away food aan te bieden. Natuurlijk is Thuisbezorgd of Deliveroo een optie. Echter rekenen wij geen procenten commissie of bedragen per transactie. En zo kunt u gebruik blijven maken van uw vertrouwde pakket: EasyReservationPro.

U kunt uw webblocks aanpassen of zelfs nieuwe genereren waaraan bepaalde gerechten of menu’s gekoppeld zijn. Uw gasten kunnen deze gerechten of menu’s online bestellen en direct online afrekenen waarna men een bestelbevestiging ontvangt.

Wilt u het pakket inzetten voor take-away, of wilt u gebruik maken van de vouchermodule?
Neem vandaag dan nog contact met ons op!
Ons team staat voor u klaar.