+31 (0) 852732320 sales@easyreservationpro.com

Het meest complete en betrouwbare reserveringspakket voor horeca, sport en leisure

Onze boodschap: “Laten we het vooral eenvoudiger maken!”

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze doelstelling is ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk handelingen, die op eenvoudige manier geautomatiseerd zouden kunnen worden ook daadwerkelijk te automatiseren. De eindgebruiker wordt aan de hand van de software geholpen en hoeft geen specifieke opleiding te hebben of cursussen te volgen om gebruik te maken van onze reserveringssoftware. 

Geïnteresseerd?

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om een demonstratie van het pakket te geven en alle ins en outs te bespreken. Kiest u op het eind van het gesprek tóch voor de oude vertrouwde manier, dan bent u daar uiteraard helemaal vrij in en bent u geen kosten verschuldigd. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Onze belofte

Wij zijn in staat, ongeacht de inrichting van uw bedrijf of organisatie een stuk maatwerk te leveren dat geheel is toegespitst op uw bedrijf. Wij bouwen de database en richten het pakket in. Na installatie en een korte instructie kunt u direct aan de slag met een “digitale versie” van uw eigen bedrijfsagenda.  

 

Wij beloven onze klanten al vrijwel direct besparing van kosten, tijdwinst, een veel beter eindproduct en zeker niet onbelangrijk…een stukje vrije tijd terug!