Tel: +31 (0) 85 273 23 20 | sales@easyreservationpro.com

Het meest complete pakket reserveringssoftware voor horeca, sport en leisure.

Tevreden klanten en betrokken partners

Achter de schermen werken diverse professionals met ons mee om te zorgen dat wij dit fantastische product met een geweldige service kunnen neerzetten. Deze kennis gaat van programmeren tot ICT, van kassa tot netwerken, telefonie, marketing en noem maar op!

Kortom, met EasyReservationPro haalt u niet zomaar een bedrijf binnen, maar ook een samenwerking met een gemotiveerd team van mensen met kennis, drive en ervaring! We zijn trots op ons product en goed in wat we doen. EasyReservationPro bestrijkt het overgrote deel van de Nederlandse bowlingsector en daarnaast een heel scala van nationale en internationale bedrijven buiten deze sector. Van wijkcentrum tot springkussen-verhuur, van zalencentrum tot golfbaan, van tennis- tot partycentrum, van strandpaviljoen tot cliëntenhotel.

Wij leveren een stuk maatwerk dat geheel is toegespitst op uw bedrijf. Wij bouwen de database en richten het pakket in. Na installatie en een korte instructie kunt u direct aan de slag. 

Laat je gasten zelf een hapje en drankje bestellen via een QR-Code! Of dit nu bij de bowlingbaan is of in het restaurant, Scanfie heeft er een passende oplossing voor. Voorkom onnodig lang wachten en verhoog het aantal bestellingen drastisch! Scanfie biedt ondersteuning bij onderbezetting in de horeca terwijl je gasten sneller geholpen worden en meer besteden met een hogere gasttevredenheid. Met de groepen module geef je een persoonlijke QR-Code mee voor het hele verblijf waardoor de gasten per groep op rekening kunnen bestellen en pas hoeven afrekenen bij vertrek, wel zo prettig! De reserveringen komen automatisch door vanuit EasyReservationPro, inclusief het arrangement en openstaand bedrag. Scanfie print automatisch een bon met QR-Code bij het inchecken van de groep. Dat scheelt veel handelingen en voorkomt fouten! Verkrijg uitgebreide inzichten in bijvoorbeeld de gemiddelde wachttijden, bonwaarde en meest verkochte producten en verhoog je omzet met automatische product suggesties.